• Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz OrthoXpert

Berkelhoek – nu ook OrthoXpert praktijk

Datum: 08-09-2015
Sinds 1 september  behoort Fysiotherapie Berkelhoek tot de groep van de OrthoXpert praktijken. OrthoXpert praktijken werken volgens de OrthoXpert Zorgplannen en zijn specifiek ontwikkeld  voor revalidatie na een knie-, schouder- of heupoperatie.

 

In samenwerking met de orthopedisch chirurgen van de Sint Franciscus Vlietland Groep hebben wij een zorgvuldige invulling gegeven aan het OrthoXpert Zorgplan. Deze nauwe samenwerking garandeert  een intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles. U krijgt als patiënt zo  het best passende behandelprogramma . Het OrthoXpert Zorgplan  brengt de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart  en het programma ligt bij aanvang vast.

Wij kunnen u in al onze locaties van  Fysiotherapie Berkelhoek  begeleiden bij  uw herstel. Wij gebruiken hierbij  speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van de behandeling in kaart te brengen.

Uw  revalidatie vindt onder begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten plaats. De metingen die  wij uitvoeren zijn van belang om het proces goed te kunnen begeleiden.

 

Wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar orthoxpert@berkelhoek.nl of bel telefoonnummer 010 870 18 11.

terug naar het overzicht